Kungfu mesterek Varsóban egy kávézóban gyakrolnak
145 Views

VARSÓBAN AZ EDZÉSEK KÖZÖTT

A kung-fu mesterek amikor csak lehet, gyakorolnak. Szinte minden nap edzenek, oktatnak, tanulnak, gyakorolnak. Időnként még az edzések között is. “A gyakorlat teszi a mestert.”

A kungfu szó jelentése árnyalt, a kemény munka és jelentős tanulással töltött idő árán megszerzett tudás, jártasság. A kungfut gyakran a kínai harcművészetekkel azonosítják, azonban a kínai harcművészet megfelelője a 中 國 武 術 (csungkuo vusu). A kungfu két szótagból áll, az első a 功 (kung), melynek jelentése „érdem” vagy „eredmény”, míg a 夫 (fū) jelentése „férfi, ember”, azaz a szó szerinti jelentése „emberi érdem”.

A kungfut igazán csak gyakorolva lehet megtanulni. A magas fokozatú mesterek általában már évtizedek óta gyakorolják a kung-fu technikáit és alkalmazzák az irányelveit. Mégis, minden új alkalomra van valamilyen tanulni, jobbítani való részlet, amiért érdemes gyakorolni a mesterével, amitől jobb lesz, mint a gyakorlás előtt. Ha szeretnél ezen az úton járni, törekedni a technikai tökéletességre, békét találni a mindennapokban, keress meg minket!
Jelentkezz a következő Nyílt Edzésre!

NYÍLT EDZÉSEK: https://wingtsunkungfuujbuda.hu/events/

WING TSUN KUNG FU

//wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2021/05/KungfuOkol100px.png

BUDAPESTÚjbuda

Harcművészeti iskolánkban a kínai hagyományok szerint, tanulunk, gyakorlunk. Teljesen kezdőket is szívesen fogadunk, de lehetőség van mesterképzésekre is.
————————————–
Adatvédelmi tájékoztató
————————————–

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!