A Wing Tsun igazán csak a “magánórákon” sajátítható el. A “magánóra” külön fogalom a Wing Tsun világban. A magántanítványok, külön, elit társaságot képeznek a kungfusok köreiben. Szerencsés vagy, ha magántanítványként tanulhatod a Wing Tsun technikáit, és művészetét. Persze, nem mindegy, hogy kitől tanulsz a magánórákon! Milyen messze van a kezetek Yip Man nagymester kezétől? Minél közelebb vagy Yip Man nagymesterhez, annál jobbak az esélyeid az igazi Wing Tsun megismeréséhez, és a “régiek” útjára való rátaláláshoz.

A wing tsun kungfu nagymesterei egy képen. Yip Man nagymester, Leung Ting nagymester, Slavko Truntic mester, Máday Norbert nagymester
Yip Man, Leung Ting, Slavko Truntic, Máday Norbert
  • Yip Man nagymester (Hong Kong)
  • Leung Ting nagymester (Hong Kong)
  • Slavko Truntic nagymester (Zágráb)
  • Máday Norbert nagymester (Kecskemét)

A Wing Tsun titkai évszázadok óta kézről-kézre szállnak. Csak a kungfusok egy nagyon szűk csoportja ismeri az igazi technikákat, és az eredeti alapítói útmutatásokat. Akarsz ehhez a körhöz tartozni?

Foglalj időpontot “magánórára” eredeti tradicionális Wing Tsun Kung Fu tanuláshoz, gyakorláshoz!

Bejelentkezés: +36 30 9000 889

Szigedi László sihing az újbudai klub instruktora a legendás Yip Man nagymester harmadik generációs tanítványa, Leung Ting nagymester második generációs tanítvány, és Sifu Máday Norbert első generációs magántanítványa 1990 óta.

Szertnél eredeti Wing Tsun-t tanulni Yip Man nagymestertő 3 kéznyi távolságra?

Jelentkezz be “magánórára”!

WING TSUN KUNG FU

//wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2021/05/KungfuOkol100px.png

BUDAPESTÚjbuda

Harcművészeti iskolánkban a kínai hagyományok szerint, tanulunk, gyakorlunk. Teljesen kezdőket is szívesen fogadunk, de lehetőség van mesterképzésekre is.
————————————–
Adatvédelmi tájékoztató
————————————–

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!