Leung Ting Wing Tsun Kung Fu nagymester portréja fehér formaruhában
SI-JO LEUNG TING

Wing Tsun nagymester - 10. mesterfokozat

Leung Ting (1947-) a Leung Ting Wing Tsun kung-fu alapítója, valamint a Nemzetközi Wing Tsun Szövetség alapítója és állandó elnöke.

Yip Man nagymester 1972 decemberében történt halála után a nagymester több tanítványa is magáénak követelte a stílus örököse címet. Mivel Yip Man nem nevezte ki a hivatalos örökösét az iskola továbbviteléhez, mindannyian önmagukat hirdették hivatalos vezetőként és a stílus igazi örököseként. A méltatlan csatározások láttán Leung Ting végül 1973-ban úgy döntött, hogy megalapítja a Leung Ting Wing Tsun Martial Art Associationt. Az iskola nevének írásmódját, hogy a többitől való megkülönböztetést is kifejezze, Wing Chun-ról Wing Tsun-ra változtatta, majd világszerte a stílus lázas népszerűsítésébe kezdett. Kihívásokat fogadott el, és bemutatókat tartott Európában; elsők között volt hajlandó nem kínaiakat is kínai harcművészetre tanítani.

  • Siu Nim Tau
  • Chum Kiu
  • Biu Jee

WING TSU KUNG FU – Hong Kong

Biography:

Leung Ting (1947-) a Leung Ting Wing Tsun kung-fu alapítója.

Professional Life:

Kung fu nagymester.

Skill Name

90%

Skill Name

100%

Skill Name

75%

Skill Name

95%

Wing Tsun.

Kung Fu.

Leung TingNagymester/ 10. mesterfokozat

Kína, Hong kong.

WING TSUN KUNG FU

//wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2021/05/KungfuOkol100px.png

BUDAPESTÚjbuda

Harcművészeti iskolánkban a kínai hagyományok szerint, tanulunk, gyakorlunk. Teljesen kezdőket is szívesen fogadunk, de lehetőség van mesterképzésekre is.
————————————–
Adatvédelmi tájékoztató
————————————–

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!