Szál Gábor wing tsun kung fu mester bemutatót tart
1 View

BUDAPEST • Újbuda • MONTÁZS központ • 2022. szeptember 13. • kedd • 18:00-tól

Az Újbudai Wing Tsun Kung Fu Klub nyilvános BEMUTATÓT tart a harcművészetek iránt érdeklődőknek a MONTÁZS Központban, a Bikás parknál, a szokásos Wing Tsun Kung Fu edzések helyszínén. A bemutatón megismerhetők, megnézhetők a wing tsun kung fu alaptechnikái. Rövid tájékoztatón meg lehet ismerni ennek az érdekes mozgáskultúrának a hátterét, kérdéseket lehet feltenni.

A részvétel “DÍJTALAN”” de “regisztrációhoz” kötött! A regisztráció egyszerű: küldj egy e-mailt a klub@wingtsunkungfuujbuda.hu címre vagy küldj egy egyszerű űrlapot innen a “https://wingtsunkungfuujbuda.hu/kapcsolat/” oldalról! JELENTKEZZ!
KUNGFUZZ VELÜNK!

Klubunkban a tradicionális kínai Wing Tsun Kung Fu művészetét tanuljuk, gyakoroljuk, és örökítjük tovább. Az eredeti, ősi spirituális hagyományokat követjük. Bárki csatlakozhat hozzánk, akit vonz ez a világ.

Wing Tsun Kung Fu  BUDAPEST/ Újbuda

Néhány részlet a programból:

  • Wing Tsun Kung Fu formagyakorlatok
  • Alaptechnikák bemutatása
  • Demonstrációk magas szintű mesterekkel a kung fu technikák alkalmazására különböző szituációkban
  • Próba lehetőség a közönség tagjai számára

SimeiWingTsunKungFuNői stílusként a wing tsun kung fu egyedülálló a kínai, tradicionális kung fu stílusok között. Alapítója, kidolgozója egy apácanő volt. Ennek megfelelően a wing tsun nem a fizikai erőre alapozta stratégiáját és taktikai megoldásait, hanem egyszerűen kivitelezhető, könnyed, nőies mozdulatokra. Ez a mai napig fennmaradt.

A wing tsun gyakorlásához nem szükséges különösebb fizikai erőnlét vagy más rendkívüli, testi adottságok. Az életkor sem befolyásolja lényegesen a gyakorlatok elsajátíthatóságát, kivitelezését.

Nem sport! A kung fu nem versenysport. Nem pontra játsszák, hanem túlélésre, boldogulásra, a helyzetek megoldására, és az életerő növelésére. wing tsun gyakorlása az élet többi területén is kedvező hatással van közérzetünkre, magabiztosságunkra, hatékonyságunkra.

 

A BEMUTATÓ után, 19.00-tól nyilvános edzést tartunk.
Az edzést meg lehet tekinteni, be lehet csatlakozni.
Ki lehet próbálni a mozdulatokat.
Mindenki felmérheti, hogy neki mennyire való, mennyire szimpatikus ez a világ, ez a harcművészet.

WING TSUN KUNG FU

//wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2021/05/KungfuOkol100px.png

BUDAPESTÚjbuda

Harcművészeti iskolánkban a kínai hagyományok szerint, tanulunk, gyakorlunk. Teljesen kezdőket is szívesen fogadunk, de lehetőség van mesterképzésekre is.
————————————–
Adatvédelmi tájékoztató
————————————–

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!