Gyere el a következő nyílt edzésünkre!

Wing tsun kung fu nyílt edzés fotó Újbudán a Montázsban

Önvédelmet szeretnél tanulni?
Érdeklődsz a harcművészetek iránt?
Láttad már valamelyik Ip Man, Leung Ting, Bruce Lee, Máday Norbert filmet vagy hallottál róluk?
Megnéznél egy tradicionális Wing Tsun Kung Fu edzést?
Lenne kedved kipróbálni a Wing Tsun mozdulatokat?
Gyere el a nyílt edzésünkre!

Hívj minket bővebb információkért!

+36 30 9000 889

A Wing Tsun tanuláshoz nem szükséges semmilyen harcművészeti vagy küzdősportos előképzettség. Nem kellenek különösebb fizikai adottságok. Javasolt életkor: 15-75
Kungfu ezés
https://wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2022/09/WingTsunKungFuTrainingCarusel22091314TeamUjbudaKlubMembers-330x200.jpg
Wing tsun kung fu edzés Budapesten a kelenföld montázs központ kung-fu termében. Kungfusok edzenek a teremben. Csenge és Csenzó alap kéztartásban,

Klubunkban a tradicionális kínai Wing Tsun Kung Fu-t tanuljuk, gyakoroljuk, és örökítjük tovább.
Az eredeti, ősi spirituális hagyományokat követjük. A Ip Man, Leung Ting és Máday Norbert nagymesterek által kijárt úton haladunk a kung fu teljes megismerésében, és elsajátításában.
Bárki csatlakozhat hozzánk, akit vonz ez a világ. A nyílt edzésen meg lehet nézni, ki lehet próbálni a mozdulatokat, gyakorlatokat. Lehet kérdezni.
Várjuk azokat a tanítványokat is, akik készek a formák mögött rejlő szellemi, spirituális világ felfedezésére, ami ott van akkor is, ha esetleg nem mindenki látja. Akinek túl nagy lépés egy edzésen részt venni, szívesen látjuk egy teára, beszélgetésre az edzés előtt, a Montázs Art Café-ban.
Ha érdekel a kung-fu világa, akkor gyere el!

Jelentkezés nyílt edzésre

2023. június 6-ra

Ez egy kapcsolatfelvételi űrlap. Ezzel jelentkezz a Nyílt Edzésre!

//wingtsunkungfuujbuda.hu/wp-content/uploads/2022/11/DSC_2402.jpg
A WING TSUN KUNG FU ÚJBUDA KLUB vezetője: Szigedi László

Szigedi László 5. fokozatú Wing Tsun Kung Fu mester, és sportedző, 1990 óta Máday Norbert nagymester, kelet-európai főinstruktor magántanítványa, aki közvetlenül Leung Ting nagymester magántanítványa, aki Yip Man nagymester utolsó "closed door" tanítványa.
Azaz, a legendás YIP MAN nagymesterhez "3 kéznyi" közelségben lehet tanulni az eredeti, tradicionális, kínai Wing Tsun Kung Fu-t Újbudán.
Ha érdekelnek a harcművészetek, és szeretnél Wing Tsun-t tanulni, használd ki ezt a kivételes lehetőséget!
Legyél ott a nyílt edzésen, és ha megtetszik, akkor tanulj eredeti, kínai Wing Tsunt Újbudán a Montázsban!

A Wing Tsun Kung Fu egy harcművészeti stílus, amely Kínából származik. Az egyszerű, gyors, könnyen kivitelezhető, természetes, emberi mozdulatokat rendszerezte önvédelmi és harci technikákká. Célja, hogy hatékony védelmi képességeket nyújtson az ellenfél támadásainak kivédésére, és szükség esetén az ellenfél gyors legyőzésére. A technikák magukban foglalják az ütéseket, a rúgásokat, és a földreviteleket. Jellegzetessége az ellenfél támadásainak könnyed eltérítése, a közvetlen konfrontáció kerülése, a meglepetésszerű és változatos közelharc technikák, valamint az ellenfél testének természetes gyenge pontjainak kihasználása.
A Wing Tsun Kung Fu technikái idővel fejlesztik a test egyensúlyi képességeit, a testtudatosságot, a mozgás koordinációt, és az önvédelmi reflexeket, amelyek segíthetnek az embereknek biztonságban maradni, vagy megvédeni hozzátartozóit, barátait, ha valamilyen veszélyes helyzetbe kerülnek.
A jellegzetes, kifinomult, Wing Tsun mozdulatok magas szintű gyakorlása vagy a harci alkalmazása már inkább tűnik művészetnek a kungfus, és a külső szemlélő számára is, mint egyszerű önvédelem vagy küzdelem.
A Wing Tsun Kung Fu gyakorlása azonban nemcsak az önvédelmi rutinok fejlesztésére, hanem a testi és szellemi egészség javítására is jó hatással lehet, erősítve a testet, a lelket, valamint növelve az önbizalmat, a koncentrációt, és az általános túlélési képességeket.
A Wing Tsun a kínai életfilozófia pontos, kódolt, megfogalmazása és kifejezése az egyszerű mozdulatokkal. Először nekünk is "kínai" volt, de idővel megértettük, és megszerettük. Ha neked való, és erre vezet a Te utad is, akkor ezt azonnal fel fogod ismerni már a legelőször, amikor igazi, eredeti Wing Tsun-t látsz. Például a Wing Tsun Kung Fu Újbuda Klub eseményein. FIGYELD A MOZDULATOKAT AZ ESEMÉNYEKEN!

Gyere el a nyílt edzésre vagy az edzés előtti teázásra, beszélgetésre!

Tudsz kérdezni a Wing Tsun-al kapcsolatosan bármit, ami érdekel. Meg tudod nézni a nyílt edzést,vagy ki is próbálhatod a gyakorlatokat.